U wilt een afspraak maken voor het spreekuur in onze kliniek.

  • Heeft uw huisarts uw verwijsbrief al via het systeem van Zorgdomein naar onze kliniek heeft verzonden? Dan hoeft u geen actie meer te ondernemen. U ontvangt dan automatisch binnen 5 werkdagen bericht van ons.
  • Bent u een bestaande patiënt en heeft u een verwijsbrief meegekregen? Stuur dan een mail naar info@oogheelkunde.nl met uw 06-nummer om uw inloggegevens op te vragen. Daarna kunt u via ’Mijn digitaal dossier’ uw verwijsbrief uploaden en een afspraak maken.
  • Bent u een bestaande patiënt die zonder nieuwe verwijsbrief een afspraak mag maken? Bel voor een afspraak op werkdagen tussen 8:00 en 12:00 uur.
  • Bent u een nieuwe patiënt en heeft u een verwijsbrief meegekregen?
    Via de knop registreert u zich eerst voor het patiëntenportaal ‘Mijn digitaal dossier’. Na verwerking van uw gegevens, ontvangt u binnen 3 werkdagen logingegevens en een verzoek voor het uploaden van uw verwijsbrief. Vervolgens wordt de afspraak voor u ingepland en ontvangt u een afspraakbevestiging.

Voor CBR/rijbewijskeuringen klik op deze link.

Heeft u een afspraak gemaakt, maar kunt u toch niet komen? Zeg dan uw afspraak minimaal 24 uur van tevoren af. Dit kunt u doen door ons te bellen of te mailen naar info@oogheelkunde.nl. Vermeld hierbij uw geboortedatum, afspraak en of u een nieuwe afspraak wilt.

Voor het niet nakomen van een afspraak brengen we € 42,50 bij u in rekening. Deze kosten moet u zelf betalen en kunt u niet declareren bij uw zorgverzekering.