Oogheelkunde Rijswijk gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
TEKST VERGROTEN    tekst verkleinen tekst vergroten

Disclaimer

De op of via deze site verstrekte informatie van Oogheelkunde Rijswijk is slechts algemeen van aard.

Hoewel Oogheelkunde Rijswijk de grootst mogelijke zorgvuldigheid heeft betracht bij het maken en samenstellen van deze website, kan het desondanks voorkomen dat u een onjuistheid aantreft in de weergegeven informatie. U kunt uw eventuele opmerkingen bij ons kenbaar maken door ons een e-mail te sturen.

Aan de informatie die op deze site getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Oogheelkunde Rijswijk is niet aansprakelijk voor de informatie op sites die u benadert via deze site. Links worden aangeboden als service aan u en het betekent niet dat Oogheelkunde Rijswijk verantwoordelijk is voor de inhoud van deze sites. Informatie op deze site kan door Oogheelkunde Rijswijk worden gewijzigd zonder voorafgaande aankondiging of verplichting.

De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd en deze auteursrechten berusten bij Oogheelkunde Rijswijk. Alle rechten zijn voorbehouden. Informatie van de site (waaronder, maar niet uitsluitend, tekst, presentaties, illustraties, foto’s en geluid) mag, tenzij anders aangeven, niet worden gekopieerd, overgeplaatst, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming vooraf van Oogheelkunde Rijswijk.

Oogheelkunde Rijswijk is lid van:

KIWA-keurmerk ZKN-keurmerk