Home > Over ons > De klinieken

De klinieken

Oogheelkunde Rijswijk is een zelfstandig behandelcentrum met als focus oogheelkundige zorg. Wij hebben locaties in Rijswijk en Warmond. Wij zijn gespecialiseerd in staar- en netvliesoperaties, maar u kunt voor een groot aantal onderzoeken, behandelingen en operaties bij ons terecht. Al onze behandelingen zijn dagbehandelingen, wat inhoudt dat u dezelfde dag naar huis mag.

De missie van Oogheelkunde Rijswijk is het bieden van efficiënte en kwalitatief hoogwaardige verzekerde en (deels) onverzekerde oogheelkundige zorg aan patiënten in dagbehandeling met een korte behandeltijd, wachtlijst en wachttijd. De oogheelkundige zorg richt zich zowel op specialistische geplande ingrepen (staar-, netvlies en ooglidoperaties, ooginjecties) als op de algemene oogheelkunde.

Locatie Rijswijk - Oogheelkunde Rijswijk
Informatiebalie - Oogheelkunde Rijswijk

Onze oogartsen en andere medewerkers worden continu getraind, zowel intern als extern. Zij voldoen aan alle eisen ten aanzien van kwaliteit. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en gebruiken op deskundige wijze de modernste technieken.

Door onze focus, kleinschaligheid en efficiënte taakverdeling kunnen we snelheid en persoonlijke aandacht garanderen.

De kliniek in Rijswijk werd in 1994 opgericht op initiatief van CZ (Nuts Zorgverzekeringen) om staaroperaties uit te voeren. Sinds 1994 is het aanbod van behandelingen op de poli en de soorten operaties steeds verder uitgebreid.

In 2014 zijn wij verhuisd naar een ruimere locatie met twee operatiekamers van de hoogste klasse. Sinds 2003 heeft Oogheelkunde Rijswijk een tweede locatie in Warmond, ook deze heeft sinds 2016 een klasse één operatiekamer.

Oogheelkunde Rijswijk beschikt over een WTZi-vergunning voor Medisch Specialistische Zorg. We zijn lid van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) en hebben al jaren het ZKN Keurmerk. We volgen de uitgangspunten voor patiëntveiligheid volgens het VMS.