Home > Over ons > De kernwaarden

De kernwaarden

Binnen Oogheelkunde Rijswijk staan de volgende kernwaarden centraal. Deze komen terug in alles wat we doen. 

Bij ons staat de patiënt centraal en de kernwaarden kunnen we alleen bereiken door optimale samenwerking van onze medewerkers. 

Hieronder treft u aan wat wij onder de kernwaarden verstaan.

Kwaliteit

Hiermee bedoelen we niet alleen de kwaliteit van de oogheelkundige zorg, maar ook de kwaliteit en deskundigheid van de medewerkers. Door medewerkers te stimuleren zichzelf te ontwikkelen, dragen zij bij aan het optimaliseren van kwalitatieve hoogwaardige oogzorg.

Eigen verantwoordelijkheid

Onze medewerkers zijn in staat zelfstandig werkzaamheden te verrichten, doelen te stellen en daar vorm en inhoud aan te geven. Binnen het eigen team nemen ze de verantwoordelijkheid voor alle werkzaamheden die moeten gebeuren. Zij spreken elkaar aan op ongewenst gedrag. Met deze competenties ontstaat een transparante open cultuur. En zo willen wij met onze patiënten en elkaar omgaan.

Onze kernwaarden - Oogheelkunde Rijswijk

Initiatief tonen

Wij staan open voor plannen en ideeën van medewerkers en stimuleren medewerkers vaardigheden te initiëren. Door creativiteit en het benutten van kansen. Hierdoor is de kliniek continu bezig te verbeteren en vernieuwen wat direct ten goede komt aan de patiëntenzorg.

Respect en interesse

Wij willen te allen tijde open, eerlijk en respectvol zijn naar patiënten en elkaar. Door respectvol, integer en met oprechte interesse in de patiënt te handelen, geven we patiënten een welkomgevoel. Geen loze begrippen, maar samenwerken, met passie voor oogzorg!